вторник, 18 октомври 2011 г.


vodka orange juice=празен апартамент+sade
празен апартамент+sade=vodka orange juice
...vodka orange juice
....vodka orange juice
floor;
vodka orange juice.
bed;
end.

ако правилно си спомням какво беше казал Pascal 7.0 формулата следва да е вярна. естествено величините са променливи: водката невинаги е водка, обаче краят винаги си е край.
много ми беше мъчно за калинка, но връзките нанасят сериозни поражения на несериозните момичета като нея. млъкват сериозно. и трайно.
добре, че това положеие е като точката и запетайката на Pascal, та да има за какво да си говорим днес. а именно за ";"

за тия, дето са нямали късмета на калинка г-жа бухал да им преподава ИТ в невръстна възраст, бих казала, че ";" ще рече край, ама не съвсем. край, след който следва истинският край, обусловен от истинска "."
и понеже винаги ме обвиняват в краткост реших да прекаля с препинателните знаци, за да създам малко текстови пълнеж.
anywho, както казват американците, но от скоро и много българи, калинка is back. back in the game. в нейния случай /поне от практиката досега/ ";" никога не е било равно на "." или с други думи вари го, печи го, все на блондинка мирише. което, разбира се, не е никак лошо. не познавам блондинки, които да миришат лошо. ..затова ги и харесвам, де.
да си дойдем на думата за препинателните знаци: в крайна сметка те май са най-интересната част от написаното, защото носят истинската емоция. също като водката&сексуалните преживявания.
което отново ни връща някъде между (точката и запетаята) и точката. къде да сложим всеки един от тия препинателни знаци, когато хем ни боли, хем ни сърби? или по-скоро трябва някой друг да ни я сложи...точката. защото, каквото и да си говорим - става дума за секс. добре, че се обосновах най-накрая, току-виж сте се отказали от четенето.

та..мислила, мислила кларнетка и решила, че една страстна "сериозна" връзка няма да й се отрази зле. тъй, обаче в съшия този момент се оказва, че страстна и сериозна са определения, неподходящи да се сложат едно до друго, без да се разделят от противопоставителен съюз. с други думи, защо батерията на страстните преживявания се стопява след време и има ли, по дяволите, изключения?
четох вчера една девойка, която беше си играла с батко google с фразата 'защо жените си падат по кретени' и батко google й казал, че туй бил доста често срещан въпрос. аз пък четох в лицекнигата топ 10 на най-срещаните женски въпроси във форуми: чеестно, паднах от смях:
1. какво да правя /?! с кое/;
2. как да му обясня, че съм му вярна /?!?!?!/;
3. защо ме остави? /../
не мога да приема, че жените задават подобни въпроси където и да е и да се чудят после дали мъжете са кретени. ми не са кретени: ние сме за е**.


..с оглед всички дивотии, които написах, мисля да се самообобщя: не разчитайте на Принца, Коня или както там си го представяте, а на собствения си оргазмометър. той никога не греши.

Няма коментари:

Публикуване на коментар